OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Douchen op je eigen tempo

Jij gaat op kot! Maar behalve een toffe kamer wil je ook wel graag een eigen toilet en douche. Heel wat van onze residenties hebben – naast studio’s en kamers met gemeenschappelijk sanitair – ook studentenkamers met eigen sanitair. Ze bieden je de privacy die je zoekt en het comfort dat jij belangrijk vindt. Zo neem je de tijd die jij wil voor toilet en douche.

 

Samen koken

Omdat samen koken en eten ook wel bij het echte studentenleven hoort, is de keuken natuurlijk wel gedeeld bij deze studentenkamers met eigen sanitair. Wil je toch liever een keukentje voor jezelf? Check dan zeker ook het aanbod van studio’s op deze website.

 

Comfort en veiligheid

Wij verhuren stuk voor stuk gerieflijke en nette studentenkamers waar je bij de inrichting je eigen accenten kan leggen. We zijn er zeker van dat jij je er thuis zal voelen. In onze studentenresidenties is alle hedendaags comfort aanwezig (bijvoorbeeld wifi, dubbele beglazing en centrale verwarming). Bovendien besteden we veel aandacht aan veiligheid, zowel in de gemeenschappelijke delen als in de kamers van de residentie.
Zo bieden onze kamers jou een ideale studieplek zonder zorgen. En ook je ouders kunnen op hun beide oren slapen.

 

Alles binnen handbereik

Onze studentenresidenties bevinden zich in Leuven, waar binnen deze stad de locatie natuurlijk erg belangrijk. Voor ons bij de keuze van onze panden, maar vooral ook voor jou in je zoektocht naar een goed kot. Onze studentenresidenties bevinden zich dus in het stadscentrum en nabij campussen van universiteit en hogeschool. Ook de gebruikelijke studentenfaciliteiten (bijvoorbeeld warenhuizen, horeca, openbaar vervoer, sportcentra, bioscoop …) vind je in de buurt.

Ga jij volgend academiejaar op kot in Leuven?
Dan stellen wij je hieronder onze studentenkamers met eigen sanitair voor. Kijk er gerust eens binnen!

 

Bekijk onze residenties

Leuven – Lei 31

Knap gerenoveerd pand met authentieke elementen. Charmante studentenresidentie in het hart van Leuven.

  • 6 stijlvolle studio’s en 6 lichte kamers met eigen sanitair
  • privétuin en prachtig uitzicht
Bekijk project
Kwalis Studentenresidentie Diestsestraat Leuven

Leuven – Diestsestraat 194

Recent gerenoveerd pand in de Diestsestraat. De studentenresidentie is een fijne mix van oude elementen en nieuwe architectuur.

  • op 3 minuten wandelen van Leuven Station
  • 13 studentenkamers, vanaf €460/maand
Bekijk project