OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Samen leven, samen koken

Ga jij volgend academiejaar op kot? Dan ben je nu natuurlijk op zoek naar een kamer. Want naast studeren en het studentenleven is een toffe plek waar je kan thuiskomen zo belangrijk. Het merendeel van de kamers in onze residenties zijn studentenkamers met gemeenschappelijk sanitair.

Je hebt dus je eigen kamer om te studeren, te slapen of te ontspannen. Maar koken en eten doe je samen in de gedeelde keuken en leefruimte. Het is vaak net op die momenten dat je vrienden voor het leven maakt. Ook douches en toiletten deel je met je medestudenten. Wil je toch liever je eigen sanitair? Check dan zeker ook het aanbod van kamers met eigen sanitair op deze website. En heb je liever ook je eigen keukentje? Dan heb je misschien wel interesse in een studio?

 

Comfort en veiligheid

Onze kamers zijn stuk voor stuk comfortabel en netjes. De aanwezige inrichting is praktisch. Dat geeft je de kans om je kamer naar eigen smaak aan te kleden. Natuurlijk vind je in onze residenties alle hedendaags comfort, zoals wifi, dubbele beglazing en centrale verwarming. Daarnaast zetten we ook in op hygiëne. En op veiligheid natuurlijk, zowel in de gemeenschappelijke delen als in elk van de kamers.
Zo wordt jouw kamer een studieplek zonder zorgen. En ook je ouders kunnen helemaal gerust zijn.

 

Alles binnen handbereik

Onze studentenresidenties bevinden zich in Leuven. En omdat voor jou als student ligging en bereikbaarheid belangrijk zijn, houden we daar rekening mee in de keuze van onze panden. Onze residenties bevinden zich dus in het stadscentrum en nabij campussen van universiteit en hogeschool. Ook studentenfaciliteiten als warenhuizen, horeca, openbaar vervoer, sportcentra, bioscoop … vind je binnen wandelafstand.

Ga jij volgend academiejaar op kot in Leuven?
Dan stellen wij je hieronder onze studentenkamers met gemeenschappelijk sanitair voor. Kijk er gerust eens binnen!

 

Bekijk onze residenties