OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Jouw plek, jouw privacy

Jij zoekt een studentenstudio in Leuven? Een plek waar het goed wonen en leven is en waar je kan genieten van je eigen privacy. Dan hebben wij voor jou een mooi en divers aanbod aan studio’s met eigen toilet en douche en met een eigen keukentje. Ze bieden je het comfort dat jij zoekt en de ruimte die je nodig hebt. Of twijfel je toch nog over het type kamer en vind je samen koken en eten eigenlijk ook wel fijn? Check dan zeker ook onze kamers met eigen sanitair en onze kamers met gemeenschappelijk sanitair.

 

Comfort en veiligheid

De studio’s die wij verhuren zijn comfortabel en netjes. De aanwezige inrichting is praktisch en elementair. Dat geeft je de kans om de studio verder in te richten naar jouw eigen smaak. Zo wordt jouw studio een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Natuurlijk voldoen al onze studentenresidenties aan de hedendaagse kwaliteitsnormen zoals wifi, dubbele beglazing en centrale verwarming. En ook aan veiligheid schenken we veel aandacht in al onze panden, zowel in de gemeenschappelijke delen als in de individuele kamers.
Zo kan jij wonen, leven en studeren zonder zorgen.

 

Alles binnen handbereik

Onze studentenresidenties bevinden zich in Leuven  en werden stuk voor stuk door ons geselecteerd op basis van hun ligging. Want bereikbaarheid en nabijheid zijn zo belangrijk voor studenten. Onze residenties en dus ook onze studentenstudio’s bevinden zich in het stadscentrum en nabij campussen van universiteit en hogeschool. Ook de gebruikelijke studentenfaciliteiten (zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, sportcentra, bioscoop …) vind je op wandel- of fietsafstand. Zo vormt jouw studio de ideale uitvalsbasis van je studentenleven.

Zoek jij een studentenstudio in Leuven voor volgend academiejaar?
Dan laten we je hieronder graag binnenkijken in ons aanbod!

 

Bekijk onze residenties

Luxe appartementen in centrum Leuven

Leuven – Ravenstraat 21

Kleinschalig project met 3 appartementen in het centrum van Leuven met luxe afwerking

  • Drie 1 slaapkamer appartementen met eigen terras
  • Ideaal voor studenten, koppels en beginnende werkers
Bekijk project

Leuven – Lei 31

Knap gerenoveerd pand met authentieke elementen. Charmante studentenresidentie in het hart van Leuven.

  • 6 stijlvolle studio’s en 6 lichte kamers met eigen sanitair
  • privétuin en prachtig uitzicht
Bekijk project