OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Als student heb je andere woonnoden dan een gezin, een expat of een koppel zestigers. Maar of je nu op zoek bent naar studio’s en kamers voor studenten of naar een loft in het groen, je wil zekerheid en degelijkheid. En dat bieden we jou bij Kwalis graag.Voor ons team staan duurzaamheid, kwaliteit en ideale locaties dan ook altijd centraal. Zowel in onze diensten als projectontwikkelaar als in ons aanbod van studio’s en kamers voor studenten.

Onze pijlers

De stad binnen bereik

Comfortabel wonen begint bij een goede locatie. En dus bij onze selectie van panden voor de studentenresidenties. Op wandel- of fietsafstand vind je alles wat je als student dichtbij wil hebben: campussen, openbaar vervoer, winkels, horeca en sportfaciliteiten.

Comfort op jouw maat

Of we nu een appartement verkopen of een kamer verhuren, Kwalis biedt kwaliteit en comfort binnen ieders budget en voorkeur. In ons aanbod voor studenten vind je dan ook studio’s, kamers met eigen sanitair en kamers met gemeenschappelijk sanitair.

Kwaliteit, comfort en veiligheid

We besteden in onze studentenresidenties veel aandacht aan comfort en veiligheid. Al onze studio’s en kamers voor studenten beantwoorden aan de hedendaagse normen.
Op kot zonder zorgen dus! Voor jou en voor je ouders.

Onze medewerkers

TIMOTHEE BEIRLANT
Beheer
VAGIF NASIROV
Verhuur
NATACHA VERDEYEN
Administratie

NATACHA VERDEYEN

Interesse? Neem contact met ons op.

Contacteer ons via info@kwalis.be of via het contactformulier