OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Jouw toekomst

Je hebt de knoop doorgehakt: je weet wat je gaat studeren en je gaat op kot in Leuven. Proficiat! Een nieuw leven ligt aan je voeten. En dromen is geweldig, maar op een dag wordt het echt. Dan moet je je inschrijving in orde brengen, een kot zoeken, je studio inrichten, cursussen aankopen…  En de stad verkennen natuurlijk: alle handige, leuke en lekkere plekjes in kaart brengen.

Jouw kot in Leuven

Wil je op kot in Leuven, dan heb je bepaalde verwachtingen over de ligging van je kamer. Dat spreekt voor zich. En daar houden wij bij de selectie van onze panden natuurlijk rekening mee. Zo kiezen we steevast voor de nabijheid van het centrum van Leuven. Je vindt er tal van campussen (universiteit, hogeschool) maar hebt er ook vlot aansluiting op het openbaar vervoer (bus en trein).  En op wandel- of fietsafstand vind je alles wat je overdag en ’s avonds nodig hebt: grootwaren-huizen, horeca, bioscoop, sportcentrum …

Jouw thuis

Voor ons is een studentenhuis veel meer dan een kot. Het is een thuis, een comfortabele plek waar jongeren graag wonen en goed leven. Wij noemen het dan ook liever een studentenTHUIS dan een studentenhuis.  Volgens je eigen voorkeur of budget huur je een studio met alles erop en eraan, een kamer met eigen sanitair of een kamer met gemeenschappelijk sanitair.

Onze zorg

In elke studio of kamer, maar ook in het hele gebouw schenken wij veel aandacht aan hedendaags comfort, gezelligheid en veiligheid. Dat vinden we belangrijk, voor jou en ook wel voor de gemoedsrust van je ouders.
Elke residentie heeft zijn eigenheid. Maar gratis wifi, een plaats voor je fiets, dubbele beglazing en degelijk sanitair zijn enkele eigenschappen die voor ons toch standaard bij een studentenkot behoren. Of je nu kiest voor een studio, een kamer met eigen sanitair, of met gemeenschappelijk sanitair.

Op kot in Leuven? Ontdek onze studio’s en kamers!

Leuven – Lei 31

Knap gerenoveerd pand met authentieke elementen. Charmante studentenresidentie in het hart van Leuven.

  • 6 stijlvolle studio’s en 6 lichte kamers met eigen sanitair
  • privétuin en prachtig uitzicht
Bekijk residentie
Kwalis Studentenresidentie Diestsestraat Leuven

Leuven – Diestsestraat 194

Recent gerenoveerd pand in de Diestsestraat. De studentenresidentie is een fijne mix van oude elementen en nieuwe architectuur.

  • op 3 minuten wandelen van Leuven Station
  • 13 studentenkamers, vanaf €460/maand
Bekijk residentie