Jouw toekomst

Je hebt de knoop doorgehakt: je weet wat je gaat studeren en je gaat op kot in Mechelen. Proficiat! Een nieuw leven ligt aan je voeten. En dromen is geweldig, maar op een dag wordt het echt. Dan moet je je inschrijving in orde brengen, een kot zoeken, je studio inrichten, cursussen aankopen …
En de stad verkennen natuurlijk: alle handige, leuke en lekkere plekjes in kaart brengen.

Jouw kot in MECHELEN

Wil je op kot in Mechelen, dan kies je natuurlijk het liefst voor een plek met een ideale ligging. Ons pand bevindt zich dan ook in de nabijheid van het stadscentrum. Je vindt er tal van campussen van de hogeschool en hebt er ook vlot aansluiting op het openbaar vervoer (bus en trein). En op wandel- of fietsafstand vind je grootwarenhuizen, horeca, bioscoop en sportcentrum … Alles wat een student overdag en ’s avonds nodig heeft dus.

Jouw thuis

Voor ons is een studentenhuis veel meer dan een kot. Het is een thuis, een plek waar je graag, goed en comfortabel woont en leeft. Daarom spreken we liever van een studentenTHUIS dan van een studentenhuis.

Onze zorg

In elke studio, maar ook in het hele gebouw vinden we hedendaags comfort, gezelligheid en veiligheid erg belangrijk. In de eerste plaats voor jou, maar toch ook een beetje voor de gemoedsrust van je ouders.
Ook gratis wifi, een fietsenberging, dubbele beglazing en degelijk sanitair horen voor ons standaard bij een kwalitatieve studentenplek.

Op kot in MECHELEN? Ontdek onze studio’s en kamers!