OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Luxe appartementen met eigen terras in hartje Leuven

ALGEMENE INFO

Deze 3 prachtige 1 slaapkamer appartementen zijn volledig gerenoveerd en opgeleverd in februari 2022. Dit kleinschalig project op een steenworp van het Ladeuze plein is de perfecte combo tussen het bruisende stadsleven en een rustige ligging. De appartementen hebben ruime kamers met ingebouwde meubels om de ruimte optimaal te benutten. Kwaliteit staat duidelijk centraal in dit project met hoogwaardige materialen en een gedetaileerde afwerking.

 

LIGGING

Rustige straat, nabij alle campussen, nabij het centrum en op wandelafstand van het station. Kortom, aan de locatie zal het niet liggen! Dit gezellige project ligt naast de stadsbibliotheek aan het Ladeuze plein en tegenover enkele gebouwen van KUL. Het station is op nog geen 10 minuten wandelen en het centrum op 5 minuten wandelen.

 

APPARTEMENTEN MET APARTE SLAAPKAMER

Elk appartement heeft een eigen privé terras groot genoeg om buiten te eten of een koffie te drinken. De appartementen zijn deels gemeubeld met een tafel en stoelen, dubbel bed zonder matras (160cm) en ingebouwd bureau met stoel. De keuken is volledig uitgerust met vaatwas, combi-micro oven en keukenkasten. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de handige berging. De appartementen zijn ideaal voor studenten, koppels en beginnende werkers!

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het centrum
OP WANDELAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadspark
OP 10 MINUTEN FIETSEN
van gasthuisberg en Arenberg

Kamers met eigen sanitair

Aantal : 3

Opp: 42 – 48 m2

Prijs: vanaf 920 EUR/maand

Excl.: 80 EUR/maand vaste kosten*

Individueel abonnement: internet en elektriciteit

*water en gas

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier