Blijde inkomstraat 65

Algemene info

Hou je van kleinschaligheid? Dan is dit jouw droomkot. Dit huis in de rij telt 5 kamers en ze hebben allemaal hun eigen karakter. Met zijn vijven deel je een badkamer en een keuken. Om verbonden te blijven met de wereld, kan je in het huis en in de kamers gebruikmaken van wifi. Kom jij op kot in de Blijde Inkomststraat? Of beter: kom jij thuis hier?

 

Ligging

Als er één straat centraal gelegen is voor studenten, dan is het wel de Blijde Inkomststraat. Op wandelafstand vind je alles wat voor jou als student belangrijk is. Verschillende faculteiten, winkels, horeca, park, ondergrondse parking Ladeuze en openbaar vervoer bevinden zich op minder dan 10 minuutjes wandelen. En hoe bruisend centraal ook, toch is dit ook een plek die kalmte uitstraalt.

 

Kamers met gemeenschappelijk sanitair

Kom je op kot in de Blijde Inkomststraat 65, dan vind je deze basisinrichting in je kamer: een bed met matras, een bureau met bureaustoel en een kast. Aan jou om van je kamer verder helemaal jouw plek te maken. In je kamer heb je een wastafel, verder deel je samen met je 4 andere kotgenoten de badkamer en de keuken.

LIGGING

In de nabijheid
van verschillende campussen
Op slechts enkele meters
van openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar
Op slechts 10 minuten
wandelen van Leuven station

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 5
Opp: 12-15,5 m2
Prijs: vanaf €295/maand
Excl.: €70/maand vaste kosten*

* internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier