Studentenkamers in de Blijde Inkomststraat

Algemene info

Onze studentenresidentie in de Blijde Inkomststraat 61 telt 18 verzorgde en charmante kamers met gemeenschappelijk sanitair. Op elk van de 4 verdiepingen vind je een badkamer. En om te koken en gezellig samen te eten kan je gebruikmaken van een van de 2 gemeenschappelijke keukens. Badkamers en keukens werden recent vernieuwd en zijn tiptop in orde. Op het dakterras geniet je van de zon en van een prachtig uitzicht op de stad Leuven. Woon je hoog en heb je geen zin in traplopen? Dan is er altijd nog de lift. Wifi zorgt ervoor dat je in de hele residentie bereikbaar bent. En natuurlijk is er centrale verwarming.

 

Ligging

Wie Blijde Inkomststraat zegt, zegt het bruisende hart van Leuven. Dat klopt. Je vindt echt alles op wandelafstand. Binnen de 10 minuten stappen, bereik je verschillende faculteiten, winkels, horeca, park, ondergrondse parking Ladeuze en openbaar vervoer. En toch is dit een plek die rust uitstraalt. De perfecte combinatie.

 

Kamers met gemeenschappelijk sanitair

Al onze studentenkamers in de Blijde Inkomststraat 61 hebben gemeenschappelijk sanitair en delen ook 2 keukens. In elke kamer vind je de basisinrichting die bestaat uit een bed met matras, een bureau met bureaustoel en een kast. Naar je eigen smaak kan je je kamer verder aankleden. Behalve de gedeelde badkamers heb je in elke kamer toch ook een eigen wastafel.

LIGGING

Op slechts 10 minuten
wandelen van Leuven station
Op slechts enkele meters
van openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar
In de nabijheid
van verschillende campussen

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 18
Opp: 9,47-13,59 m2
Prijs: vanaf €300/maand
Excl.: €70/maand vaste kosten*

* Internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier