Studio en kamers in de Blijde Inkomststraat

Algemene info

Hou jij van kleinschalig en gemoedelijk? Dan is deze charmante studentenresidentie jouw plek om te wonen, te leven en te studeren. Het huis telt 1 studio en 6 gezellige, lichte kamers. Een aantal van de kamers zijn ingericht met een mezzanine om een maximum aan ruimte te creëren. En natuurlijk is er centrale verwarming en wifi in deze residentie.

Ligging

Zoek jij een studio of kamers in de Blijde Inkomststraat? Op deze centraal gelegen plek kan je genieten van alle troeven die hartje Leuven je biedt. Op wandelafstand vind je alles wat je nodig hebt als student. Verschillende faculteiten, winkels, horeca, park, parking Ladeuze en openbaar vervoer bevinden zich op minder dan 10 minuutjes wandelen. En hoe bruisend centraal ook, toch is dit ook een plek die rust uitstraalt.

Studio

Woon je in de studio, dan geniet je natuurlijk van je eigen keuken en badkamer. De basisinrichting komt overeen met die van een kamer: een bed met matras, een bureau met bureaustoel en een kast. Maak er verder een fijne plek voor jezelf van.

 

Kamers met gemeenschappelijk sanitair

In je kamer vind je de volgende basisinrichting: een bed met matras, een bureau met bureaustoel en een kast. Aan jou om ze verder helemaal aan te kleden naar jouw zin. Je hebt ook een eigen wastafel in je kamer. Verder deel je samen met je 5 andere huisgenoten de badkamer en de keuken.

Reserveer een bezoek tijdens de openkotdagen

De openkotdagen gaan dit jaar uitsluitend door op afspraak. Reserveer je bezoek voor deze residentie via onderstaande kalender.

LIGGING

Op wandelafstand
van centrum Leuven
Op slechts enkele meters
van openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar
Op slechts 10 minuten
wandelen van Leuven station

Studio's

Aantal: 1
Opp.: 23 m2
Prijs: €450/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 6
Opp.: 11,61-19,23 m2
Prijs: vanaf €280/maand
Excl.: €70/maand vaste kosten*

* Internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier