OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Stijlvol wonen en/of studeren op dé winkelstraat van Leuven

ALGEMEEN

Met oog voor de schoonheid uit het verleden en zicht op de uitdagingen van de toekomst vernieuwbouwt Kwalis hier een prachtig renaissancistisch gebouw tot acht hoogwaardig afgewerkte woongelegenheden met energiezuinige installatie, en een compacte commerciële ruimte. Residentie ALLIÉS blijft authentiek, echter met de nieuwste techniek! Dit vernieuwbouwproject in tijdloze Kwalis-stijl omvat 4 appartementen met 1 slaapkamer, 1 appartement met 2 slaapkamers, 2 studio’s en 1 duplex, een gemeenschappelijke stadstuin en ruime overdekte fietsparking.

LIGGING

Residentie ALLIÉS vind je in de Leuvense Bondgenotenlaan, dé locatie bij uitstek voor een eigen stek of je studerende kinderen. Op wandelafstand vind je alle winkels van Leuven inclusief het stadscentrum alsook het station. Kortom je bevind jezelf in het midden van alles.

STUDIO’S

Alle units worden instapklaar geleverd met compleet uitgeruste keuken met o.a. inductiekookplaat en vaatwasser, en afgewerkt met werkblad in composiet. Elke unit beschikt over een kelderberging en wordt geschilderd, voorzien van ledverlichting en verduisterende, brandvertragende gordijnen. Naast mogelijks, balkons en terrassen, kan je er genieten van de gemeeschappelijke stadstuin.

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum
OP WANDELAFSTAND
van het stadspark

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier