Op kot in een karakterpand

Algemene info

Dit prachtige, historische pand is een fijne plek om thuis te komen voor studenten die houden van stijl. Tijdens de renovatie werden authentieke elementen zo goed mogelijk bewaard. Dankzij de houten balken en de fragmenten naakte baksteen krijgen de kamers een bijzondere look die doet denken aan een eigentijdse loft. Stoere, steigerhouten meubelen met een industrieel accent zetten de sfeer kracht bij. Op de binnenplaats – zeker badend in het zonlicht – is het fijn ontspannen en ontmoeten. Deze woon- en leefplek voor studenten omvat een studio, kamers met eigen sanitair en kamers met gemeenschappelijk sanitair. Je kan gebruikmaken van de fietsenstalling en een lift. Wifi, centrale verwarming en dubbele beglazing zorgen voor het noodzakelijke comfort.

 

Ligging

The Bloom is gelegen in het hart van de stad Leuven. Het is slechts even stappen naar verschillende faculteiten, het onthaal van de KU Leuven en het centrum. Winkels en horeca vind je dus ook in de buurt. Het station en UZ Gasthuisberg bereik je binnen de 20 minuten wandelen. Zo is The Bloom de perfecte plek om rustig te wonen en toch volop te genieten van de nabijheid van de stad.

 

Studio

De studio is uitgerust met een eigen badkamer, een kitchenette, een bed (zonder matras), een bureau met bureaustoel, een boekenrek en een kleerkast. In de badkamer heb je een douchecel, een wastafel en een toilet. De keuken is gerieflijk ingericht. Aan jou om van deze studio een thuis te maken naar je eigen smaak.

 

Kamers met eigen sanitair

Deze kamers beschikken over een privébadkamer met douchecel, wastafel en toilet. Koken en eten doe je in één van de 2 gemeenschappelijke keukens. Je persoonlijke keukenspullen kan je daar kwijt in een locker. Maar ook op je kamer heb je een microgolfoven en een koelkast. De inrichting van je kamer bestaat uit een bed (zonder matras), een bureau met bureaustoel, een boekenrek en een kleerkast.

 

Kamers met gemeenschappelijk sanitair

Woon je op een kamer met gemeenschappelijk sanitair, dan deel je één van de 2 keukens met je huisgenoten. Je kan er je persoonlijke keukenspullen kwijt in een locker. In The Bloom zijn 5 gemeenschappelijke badkamers en afzonderlijke toiletten. Voor studenten met een fysieke beperking is er een aangepaste badkamer met toilet. Op je kamer heb je een eigen wastafel, microgolfoven en koelkast. En verder is er ook een bed (zonder matras), een bureau met bureaustoel, een boekenrek en een kleerkast.

LIGGING

Op slechts enkele minuten
van centrum Leuven
In de nabijheid
van verschillende campussen
Op enkele minuten
van Bruulpark & Kruidtuin

Studio's

Aantal: 1
Opp.: 25,4 m2
Prijs: €690/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 4
Opp.: 16,9-20,5 m2
Prijs: vanaf €480/maand
Excl.: €90/maand vaste kosten*

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 25
Opp.: 12,25-13,1 m2
Prijs: vanaf €380/maand
Excl.: €70/maand vaste kosten*

Internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier