Studentenkamers in de Burgemeestersstraat 28

Algemene info

Onze residentie in de Burgemeestersstraat is volledig vernieuwd en biedt een gemoedelijke woon- en werkplek aan studenten. De residentie bestaat uit een fijne mix van studio’s en studentenkamers met eigen of gemeenschappelijk sanitair. Zo vind je zeker een kamer naar jouw wens en binnen jouw budget. De kamers zijn verzorgd en gezellig, de studio is ruim en luchtig. In het hele gebouw heb je wifi, dubbele beglazing en centrale verwarming. En elke kamer en studio heeft zijn eigen parlofoon.

 

Ligging

Deze studio’s en studentenkamers in de Burgemeestersstraat zijn geweldig centraal maar toch rustig gelegen. In de nabijheid vind je verschillende faculteiten en UZ Gasthuisberg. Openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar bevinden zich op slechts enkele meters. Het hart van de stad, het station, de ondergrondse parking Ladeuze en een park bereik je in maximum 10 minuutjes wandelen.

 

Studio’s

De studio’s beschikken over een kitchenette en een individuele badkamer met douche. Bed met matras, bureau en ergonomische bureaustoel zijn aanwezig, maar verder kan je de studio inrichten naar jouw eigen wens en smaak.

 

Kamers met gemeenschappelijk sanitair of met eigen sanitair

Kamers met eigen sanitair hebben natuurlijk hun eigen douche- en toiletruimte. Maar ook de kamers die gebruikmaken van gemeenschappelijk sanitair hebben een eigen wastafel. In elk van de kamers behoren een bed met matras en een bureau met ergonomische bureaustoel tot de basisinrichting. Je kan de kamer verder inrichten naar je eigen zin. Zo kom jij er helemaal thuis.

 

LIGGING

Op slechts 10 minuten wandelen
van het Leuven station
In de nabijheid
van verschillende faculteiten
Op slechts enkele meters
van openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar

Studio's

Aantal: 2
Opp.: 28-60 m2
Prijzen vanaf: €595/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 5
Opp.: 15-20 m2
Prijzen vanaf: €375/maand
Excl.: €90/maand vaste kosten*

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 5
Opp.: 12-13,5 m2
Prijzen vanaf: €320/maand
Excl.: €70/maand vaste kosten*

* internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier