OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Kleinschalig wonen in een stijlvol pand

Algemene info

Wie houdt van gezelligheid en kleinschaligheid, kan niet anders dan verliefd worden op dit prachtige pand. Het werd volledig gerenoveerd tot een stijlvolle woonplek voor studenten. Je vindt er 5 lichte en ruime studentenkamers met eigen sanitair en 2 mooie studio’s. Het hout geeft de strakke afwerking een warme uitstraling. Samen met de andere studenten kan je gebruikmaken van de gerieflijke keuken, de gezellige tv-ruimte en de gedeelde tuin. Je fiets kan je kwijt in de fietsenstalling. Kijk je graag eens rond in het pand? Wandel dan mee met onze 3D-tour.

 

Ligging

Deze toffe studentenkamers op de Geldenaaksevest vormen de perfecte uitvalsbasis voor studenten in Leuven. Heel wat faculteiten bevinden zich op wandelafstand en het station is vlot bereikbaar met de fiets. Ook sportinfrastructuur vind je vlakbij.

 

Studio’s

In beide stijlvol gerenoveerde studio’s geniet je natuurlijk van de luxe van eigen sanitair met toilet, douche en wastafel. De kitchenette is voorzien van een kookvuur, koelkast, combi-oven en wastafel. Eén van de studio’s heeft een topsleeper, een trap brengt je naar de sfeervolle slaapruimte.

 

Kamers met eigen sanitair

De 5 studentenkamers zijn standaard uitgerust met een bed (zonder matras), een bureau met bureaustoel en een kast. Een mooie basis om je kamer verder naar eigen smaak in te richten. Drie van de kamers hebben een topsleeper, een knusse hoger gelegen slaapruimte. Behalve van eigen sanitair geniet je in je kamer ook van een coffee corner, combi-microgolfoven en koelkast.

LIGGING

Op wandelafstand
van Sportoase
Op slecht enkele minuten
van Abdij van park
Op fietsafstand
van Leuven Station

Studio's

Aantal: 2
Opp: 26,10-31,75 m2
Prijs: vanaf €725/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 5
Opp: 15,60-18,75 m2
Prijs: vanaf €520/maand
Excl.: €90/maand vaste kosten*

* internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier