OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Moderne luxe kamers op een rustige locatie

ALGEMEEN

Deze gloednieuwe residentie is praktisch een nieuwbouw en voldoet volledig aan alle recente energie-eisen. Het is een kleinschalig project met 4 kamers en een gemeenschapelijke keuken. Een paar leuke troeven zijn de fietsenstalling en het gemeenschappelijk terras op het 2de verdiep. Bovendien zijn er zonnepanelen voorzien om de elektriciteit van de gemene delen te dekken.

LIGGING

Residentie Populier is rustig gelegen in de Gildenstraat/Windmolenveldstraat die parrallel loopt met de Tiensestraat in het midden tussen het centrum van Leuven en de Tiensepoort. Je zit op wandelafstand van campus psychologie, economie en groep T. Bovendien is het centrum op nog geen 10 minuten wandelen.

KAMERS MET SANITAIR

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met wc, lavabo en regendouche en zijn bijna volledig gemeubeld. In de prijs heb je steeds een dubbelbed, kledingkast, frigo met vriesvak, combi-oven, bureau met stoel en een boekenplank. Kortom de kamers zijn klaar om in te trekken! De kamers zijn hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen.

 

De foto’s hieronder zijn van een vergelijkbaar project en kunnen dus niet beschouwd worden als de realiteit voor deze residentie.

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van campus psychologie, economie en groep T
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum
OP FIETSAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadspark

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier