OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Karakterpand nabij Gasthuisberg

Algemene info

Aan dit karaktervolle pand in de Goudsbloemstraat wandel je niet zomaar voorbij. De prachtige voorgevel geeft een mooi voorproefje van het stijlvolle interieur. Natuurlijk is het pand volledig vernieuwd conform de meest recente energienormen. In het tweekamerappartement en in de 10 studentenkamers met eigen sanitair is het gezellig en mooi wonen. Strak wit en warm hout geven de ruimtes een hoogwaardige uitstraling.

 

Ligging

De Goudsbloemstraat is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar studentenkamers in de buurt van Gasthuisberg. Maar ook het centrum van Leuven en de Kruidtuin liggen op wandel- of fietsafstand.

 

Tweekamerappartement

Wie houdt van stijl en ruimte, zal zich perfect thuis voelen in het prachtige tweekamerappartement met badkamer en keuken. De keuken is uitgerust met een vierdelig kookvuur, wastafel, oven en microgolfoven. Verder richt je het appartement volledig in naar eigen smaak en stijl. Dankzij privéterras en -tuin is dit een fijne plek van binnen en buiten leven.

 

Kamers met eigen sanitair

De 10 kamers met eigen sanitair zijn erg charmant. Stuk voor stuk zijn ze ruim, licht en hoogwaardig afgewerkt. De kamers zijn uitgerust met een bed (zonder matras), een bureau met bureaustoel en een kast. Verder kan je de kamer inrichten naar eigen smaak. Je geniet er ook van de luxe van een eigen coffee corner, combi-microgolfoven en koelkast.

LIGGING

Op wandelafstand
van centrum Leuven
In de nabijheid
van Gasthuisberg
Op wandelafstand
van de Kruidtuin

Studio's

Aantal: 1 (app, 2 kamers)
Opp: 103 m2
Prijs: vanaf €1350/maand
Excl. vaste kosten

Niet bemeubeld

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 10
Opp: 16,40-22,50 m2
Prijs: vanaf €562/maand
Excl.: €105/maand vaste kosten*

* internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier