Hippe studentenkamers in de Naamsestraat

Algemene info

In deze residentie werden tijdens een ingrijpende renovatie 3 huizen samengebracht en architecturaal knap overkoepeld. Je vindt er lichte kamers en een aantal ruime studio’s voor 1 of 2 personen. En wat het helemaal bijzonder maakt: in het pand bevinden zich ook een paar toffe handelszaken, zoals Café Noir (een huiselijke koffiebar) en de bekende Kapbar (kapsalon met kleine bar).

Bij de recente renovatie hebben we de authentieke elementen zo goed mogelijk bewaard. Hout geeft een warm accent aan dit strakke gebouw. Dit pand en zijn hippe studentenkamers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals toegangstechnologie en parlofoon. En het is natuurlijk helemaal in orde volgens de brandveiligheidsnormen. In het gebouw zijn brandwerende gordijnen, centrale verwarming en wifi aanwezig. De kamers met eigen sanitair delen een moderne, gerieflijke keuken die uitgeeft op een terras.

Ligging

Deze studentenresidentie ligt pal in het historische centrum van Leuven en op een boogscheut van de Grote Markt. In de onmiddellijke omgeving vind je verschillende faculteiten, het onthaal van de KU Leuven en het ziekenhuis Heilig Hart. Ook winkels, horeca, een park, sportinfrastructuur en openbaar vervoer liggen binnen wandelafstand. Via een beveiligde toegang in de Sint-Michielsstraat 3 kom je binnen in het gebouw.

Studio’s

De studio’s zijn geschikt voor 1 of voor 2 personen. Ze hebben elk een eigen badkamer met douchecel, wastafel en toilet. En er is een kitchenette (inclusief microgolf) met eettafel en 2 stoelen. De meubelen in de kamer zijn gemaakt van trendy steigerhout: een twijfelaar (1,40 m) of een tweepersoonsbed (1,60 m), een kleerkast en een boekenkast, een bureau met ergonomische bureaustoel. En in elk van de studio’s kan je onderuitzakken in stevige zitzakken.

Kamers met eigen sanitair

De hippe studentenkamers hebben elk een eigen badkamer met douchecel, wastafel en toilet. De basismeubelen in de kamer zijn stijlvol, eigentijds en vervaardigd van steigerhout: een eenpersoonsbed met matras, een kleerkast, een boekenkast en een bureau met ergonomische stoel. Of plof neer in de zitzak die we voor jou klaarzetten. Communiceren met iemand aan de voordeur, doe je vlot via de parlofoon.

LIGGING

Op slecht enkele minuten
van de Grote Markt
Op slecht enkele minuten
van verschillende campussen
Op slechts 5 minuten
van het stadspark

Studio's

Aantal: 10
Opp.: 26,7-37,5 m2
Prijs: vanaf €650/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 11
Opp.: 15,46-21,4 m2
Prijs: vanaf €450/maand
Excl.: €90/maand vaste kosten*

*internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier