Trendy studio’s in de Naamsestraat

Algemene info

Dit pand biedt ruimte aan 2 trendy studio ’s met een apart slaapgedeelte. Hout zorgt voor een warme toets in het interieur. Beide studio’s baden in het licht en aan de achterzijde geven ze uit op een gezamenlijke, gezellig ingerichte binnentuin met terras. Zo gaat dit pand organisch over in de panden van Naamsestraat 45-47-49. Het pand heeft centrale verwarming en natuurlijk kan je er gebruikmaken van wifi.

Ligging

Deze kleinschalige studentenresidentie ligt in het historische hart van Leuven en op een boogscheut van de Grote Markt. In de nabije omgeving vind je verschillende faculteiten, het onthaal van de KU Leuven en het ziekenhuis Heilig Hart. Ook grootwarenhuizen, horeca, een park, sportinfrastructuur en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Via een beveiligde toegang in de Sint-Michielsstraat 3 kom je binnen in het gebouw.

Studio’s

Elk van de trendy studio’s heeft een eigen badkamer met douchecel, wastafel en toilet. Dankzij het afgescheiden slaapgedeelte, kan je leven en slapen perfect scheiden. De keuken is gerieflijk en voorzien van een eettafel met stoelen. Via de parlofoon communiceer je vlot met bezoekers aan de voordeur.

Reserveer een bezoek tijdens de openkotdagen

De openkotdagen gaan dit jaar uitsluitend door op afspraak. Reserveer je bezoek voor deze residentie via onderstaande kalender.

LIGGING

Op slechts enkele minuten
van de Grote Markt
Op slecht enkele minuten
van verschillende campussen
Op slechts 5 minuten
van het stadspark

Studio's

Aantal: 2
Opp.: 30,2-35,7 m2
Prijs: vanaf €650/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

*internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier