Studio’s in de Naamsestraat

Algemene info

Deze studio’s in de Naamsestraat zijn een plek voor wie houdt van stijl en architectuur. Bij de recente renovatie hebben we de authentieke elementen zo goed mogelijk bewaard en geïntegreerd. Samen met het hout geven ze een warm accent aan het gebouw. De lichte studio’s geven aan de achterzijde uit op een gezamenlijke, gezellig ingerichte binnentuin met terras. Zo sluit dit pand naadloos aan bij de panden van Naamsestraat 45-47-49. Deze residentie is uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals toegangstechnologie en parlofoon. En natuurlijk kan je volop genieten van warmte en comfort dankzij centrale verwarming en wifi.

 

Ligging

Het pand ligt pal in het historische hart van Leuven en op slechts even wandelen van de Grote Markt. In de nabije omgeving vind je verschillende campussen, het onthaal van de KU Leuven en het ziekenhuis Heilig Hart. Ook winkels, horeca, een park, sportinfrastructuur en openbaar vervoer bereik je vlot te voet. De beveiligde toegang van dit pand bevindt zich in de Sint-Michielsstraat 3.

 

Studio’s

De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en hebben elk een eigen badkamer met douchecel, wastafel en toilet. Er is een kitchenette met eettafel en 2 stoelen. De aanwezige meubelen zijn jong en hip: een tweepersoonsbed met matras, een kleerkast en een boekenkast, een bureau met ergonomische bureaustoel en een zetel. Ze vormen de perfecte basis om de studio verder aan te kleden naar je eigen smaak.

 

LIGGING

Op slechts enkele minuten
van de Grote Markt
Op slechts enkele minuten
vind je verschillende campussen
Op slechts 5 minuten
van het stadspark

Studio's

Aantal: 3
Opp.: 26,1-32,7 m2
Prijs: vanaf €720/maand
Excl.: €110/maand vaste kosten*

*internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier