OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Luxe kamers in het winkelcentrum van de stad

ALGEMENE INFO

Deze gerenoveerde residentie van 6 luxe kamers met eigen sanitair is gesitueerd in DE winkelstraat van Leuven. De prachtig getegelde voorgevel en de hippe bloemenwwinkel zorgen voor een uitnodigende uitstraling. Hier moet het interieur niet aan onderdoen. De residentie bestaat uit een combinatie van authentieke elementen en een modern strak interieur.  Een warme houten vloer, hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een luxe uitstraling waar iedereen jaloers van wordt! Er is 1 keuken, fietsenstalling en berging voorzien in de residentie.

LIGGING

De Dieststestraat is de winkelstraat van Leuven die parallel loopt met de Bondgenotenlaan. De residentie ligt in een autovrije zone in het midden tussen het station en het stadscentrum. Beide op wandelafstand uiteraard. Met de fiets ben je in 15 minuten op Gasthuisberg en campus Arenberg.

 

KAMERS MET EIGEN SANITAIR

De 6 ruime luxe kamers met eigen sanitair zijn stuk voor stuk pareltjes. Met de hoge plafonds, grote ramen, houten vloeren en lichte muren is het moeilijk om te weerstaan. De badkamers zijn uitgerust met regendouche en betegeld met een warme patroontegel. Al de kamers zijn uitgerust met een bed zonder matras (140cm), een bureau met stoel, een kleerkast en een coffee cornet met combi-microoven en koelkast. De keuken ligt op het 1ste verdiep en is een zwart-witte combo van kwaliteit!

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum
OP FIETSAFSTAND
van Gasthuisberg en Arenberg

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 6

Opp: 20 – 35 m2

prijs: vanaf 608 EUR/maand

Excl.: 105 EUR/maand vaste kosten*

 

internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier