OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Op kot in hartje Leuven

ALGEMENE INFO

Deze prachtig gerenoveerde studentenresidentie met handelsgelijkvloers ligt in het kloppende hart van Leuven! Het pand is volledig gerenoveerd met nieuwe muren, vloeren en daken met de geplande oplevering in januari 2023. De residentie telt 14 ruime kamers met eigen sanitair, een grote gemeenschappelijke keuken, een afvalberging en een ruimte om enkele fietsen te plaatsen. De kamers zijn stuk voor stuk prachtig afgewerkt met een houten vloer en witte meubels.

 

LIGGING

Residentie ‘Het Hoekske’ ligt zoals de naam laat vallen op de hoek van de Naamsestraat met de Collegeberg die uitkomt op de Oude markt. Dit gedeelte van de Naamsestraat is autovrij en dus relatief rustig. 1 minuut wandelen langs eender welke kant en je bent bij elk groot plein, bar, restaurant of stadspark dat je ooit zal nodig hebben. Echt hartje Leuven!

 

KAMERS MET EIGEN SANITAIR

De ruime kamers zijn elk voorzien van een eigen badkamer met regendouche, een toilet en een lavabo. Elke kamer heeft mooie grote ramen die uitkijken op het authentieke Leuven. Je krijgt er ook nog een bed zonder matras (140cm), een bureau met stoel, een kledingkast en een handige coffee corner bij die uitgerust is met een koelkast met vriesvak en een combi-micro oven. Je komt dus niets tekort!

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadspark en centrum
10 MINUTEN FIETSEN
Naar Gasthuisberg en Arenberg

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 14

Opp: 18 – 38 m2

Prijs: vanaf 577 EUR/maand

Excl.: 105 EUR/maand vaste kosten*

*internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier