OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Ruime en rustige studentenkamers in kleinschalig nieuwbouw project

ALGEMENE INFO

Dit kleinschalig project net buiten de stadsrand bestaat uit 3 ruime studentenkamers met eigen sanitair en een prachtig appartement met 3 kamers en tuin. Het gaat om een nieuwbouw opgeleverd in februari 2022 dat aan alle recente energienormen voldoet. Alle kamers hebben een mooi uitzicht op groen met veel lichtinval. De residentie heeft een beschermde fietsenstalling en een gemeenschappelijke keuken uitgerust met een vaatwasmachine, een koelkast, een vriezer en combi-micro oven.

 

LIGGING

De Klein Rijselstraat loopt parallel met de ring van Leuven ter hoogte van de Tiensepoort. Weinig passage of lawaai van de binnenstad zorgen voor een rustig verblijf in deze residentie. Het station en het centrum van Leuven liggen op 5 minuten fietsen. Handig voor de iets rustigere studenten die graag wat privacy hebben.

 

KAMERS MET EIGEN SANITAIR

De ruime kamers zijn uitgerust met een dubbel bed zonder matras (140cm), een  kledingkast, een bureau met stoel en een eigen coffee corner met privé koelkast en combi-micro oven. De warme houten vloer en strakke witte meubels zorgen voor een warm modern gevoel. De badkamer is betegeld en uitgerust met een regendouche voor comfort. De bovenste kamer heeft zelfs een eigen schitterend terras met ruimte voor een tafeltje.

LIGGING

5 MINUTEN FIETSEN
naar het station
5 MINUTEN FIETSEN
naar het centrum
15 MINUTEN FIETSEN
Naar Gasthuisberg en Arenberg

Studio's

Aantal: 1

opp: 140 m2

Prijs: 1350 EUR/maand

Individueel abonnement voor water, gas, elektriciteit en internet.

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 3

opp: 22 – 32 m2

Prijs: Vanaf 577 EUR/maand

Excl.: 105 EUR/maand vaste kosten*

 

internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier