OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Ruim op kot aan de rand van Leuven

ALGEMENE INFO

Wie graag wat ruimer en rustiger zijn tijd als student doorbrengt, zal zich zeker thuis voelen in deze kleinschalige residentie. Het gebouw is opgedeeld uit 5 studio’s, 1 appartement, afval berging en fietsenstalling. Alle studio’s zijn slim ingericht met ingebouwde kwalitatieve meubels om ruimte te creëren.

LIGGING

De Gerard Vander Lindenstraat is een zijstraat die uitmondt op de binnenring van Leuven. De residentie is rustig gelegen met weinig verkeer of lawaai van passage tussen de Parkpoort en de Naamsepoort. Op wandelafstand vind je het stadion van OHL en op fietsafstand heb je Campus Arenberg en de sport campus. Het stadscentrum is op 5 minuten fietsen.

STUDIO’S

De 5 gelijkaardige studio’s zijn een combo van warme elementen zoals een houten vloer en strakke moderne meubels. De studio’s zijn ruim en hoogwaardig afgewerkt. In de badkamer vinden we een regendouche met wc en lavabo met ruimte voor een wasmachine. Elke studio is uitgerust met een dubbel bed zonder matras (160cm), tafel met stoelen, bureau met stoel, ingebouwde kledingkast en een keuken met combi-microoven, koelkast, pompbak en kasten. De perfecte start om van het zelfstandige leven te proeven!

LIGGING

10 MINUTEN FIETSEN
naar het station
10 MINUTEN FIETSEN
naar Arenberg en Sportkot
5 MINUTEN FIETSEN
naar het stadscentrum

Studio's

Aantal: 5

Opp: 25 – 27 m2

Prijs: Vanaf 710 EUR/maand

Excl.: 135 EUR/maand vaste kosten*

internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier