OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Op kot in een prachtig gerenoveerd herenhuis

ALGEMENE INFO

Achter deze prachtige voorgevel schuilt een volledig gerenoveerde studentenresidentie met maar liefst 15 kamers. De residentie is opgeleverd in februari 2022 en bevat 2 keukens, plaats voor enkele fietsen, een patio en een ruime kelder. Er werd steeds slim nagedacht over de indeling van de kamers door gebruik te maken van hoogslapers en slim geplaatste badkamers. De afwerking laat ook niets aan de verbeelding over met een warme houten vloer, een betegelde badkamer en een combinatie van witte meubels met hout accenten. Een echt pareltje!

 

LIGGING

De Blijde Inkomststraat is een van de hoofdinvalswegen richting het centrum van Leuven. Dit wil zeggen goede bereikbaarheid met de wagen en tegelijkertijd weinig last van het iets luidere stadscentrum dat op 5 minuten wandelen ligt. Campus Arenberg en Gasthuisberg zijn vlot te bereiken met de fiets.

 

KAMERS MET EIGEN SANITAIR

Alle 15 kamers hebben een eigen badkamer met toilet, een regendouche en een lavabo met betegelde vloer. Elke kamer heeft haar eigen uniek element. Zo zijn er enkele met een leuke hoogslaper of een balkon of een terras. Voor ieder wat wils! Bovendien is elke kamer uitgerust met een bed zonder matras (140cm), een kledingkast, een bureau met stoel en een handige coffee corner met koelkast en combi- micro oven. Deze residentie is een echte topper voor comfortabele kamers!

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het station
OP 10 MINUTEN FIETSEN
naar Gasthuisberg en Arenberg
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 15

Opp: 13 – 32 m2

Prijs: vanaf 542 EUR/maand

Excl.: 105 EUR/maand vaste kosten*

*internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier