OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Studeren in luxe studio's aan de stadsrand

ALGEMENE INFO

Dit prachtig historisch pand ligt aan de buitenrand van de ring vlakbij de universiteiten, het station, het openbaar vervoer en de bruisende Leuvense binnenstad. Deze unieke residentie bestaat uit 3 luxe studio’s en 2 ruime appartementen met bijhorende patio, een fietsenberging en een afvalberging. Het pand heeft haar karakter behouden door de hoge plafonds en door het behouden van originele elementen. Het is een perfecte mix van authentieke architectuur en hedendaagse architectuur. Bovendien maakt de residentie gebruik van een warmtepomp waardoor er geen gas verbruikt wordt.

 

 

LIGGING

Wie graag rustig zit zal zich hier zeker thuis voelen. De Tiensevest loopt parallel met de ring rond Leuven vol met groen en parkeergelegenheid. Bovendien bevindt residentie ‘Vriheyt’ zich op wandelafstand van het station en op 5 minuten fietsen van het stadscentrum.

 

Studio’s

De drie luxe studio’s bevinden zich op het gelijkvloers en op het hoogste verdiep. De penthouse komt met een mooie plus namelijk een schitterend zuid-gericht terras met een uitzicht om u tegen te zeggen. Elke studio komt standaard met een dubbelbed zonder matras (160cm), een bureau met stoel, een kledingkast, een tafel met stoelen en een uitgeruste keuken met combi-micro oven en een koelkast met vriesvak. De afwerking laat hier niets over aan de verbeelding met een oog voor detail!

 

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van het station
5 MINUTEN FIETSEN
naar het centrum
15 MINUTEN FIETSEN
Naar Gasthuisberg en Arenberg

Studio's

Aantal: 3

Opp: 30 – 66 m2

Prijs: vanaf 790 EUR/maand

Individueel abonnement voor water, elektriciteit en internet (geen gas wegens warmtepomp)

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier