OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Prachtig wonen in deze 1 slaapkamer appartementen

ALGEMENE INFO

Residentie ‘De Jaeger’ is een schitterend renovatieproject gelegen op een toplocatie nabij Gasthuisberg met 10 studio’s, een fietsenstalling en een afvalberging. De oplevering staat gepland in januari 2023 en de verhuur start vanaf 15 februari 2023. De residentie heeft alle moderne snufjes en is uitgerust met zonnepanelen toegewezen per studio, een waterverzachter en een warmtepomp.

 

LIGGING

De residentie ligt aan het Sint-Jacobsplein dus vlot bereikbaar met de wagen en veel parkeergelegenheid. Bovendien ligt de Sint-Hubertusstraat in het verlengde van de Monseigneur van Waeyenberghlaan dat rechtstreeks naar Gasthuisberg loopt. Je ligt dus in het midden van Gasthuisberg en het centrumd dat beide op wandelafstand liggen.

 

STUDIO’S

De studio’s zijn stuk voor stuk pareltjes en zijn uitgerust met een keuken met 4-delig kookvuur, een koelkast met vriezer, een combi-micro oven en een badkamer met inloopdouche. Bovendien vinden we op het bovenste verdiep de penthouse met langs beide kanten een ruim terras met uitzicht over Leuven. Elke studio heeft grote ramen met veel lichtinval.

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van Gasthuisberg
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum
OP FIETSAFSTAND
van het station

Studio's

Aantal: 10

Opp: 46 – 62 m2

Prijs: vanaf 915 EUR/maand

Excl.: 50 EUR/maand provisie onderhoud gemeenschappelijke delen en syndic

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier