OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Gezellig wonen en/of studeren met een gemeenschappelijke tuin

ALGEMEEN

Residentie De Groef is een uniek stukje Leuven. De charmante Groefgang leidt je namelijk naar rust en ontspanning in de prachtige, groene binnentuin van de residentie. Elke unit is uitgerust met moderne en energiezuinige technieken en installaties (warmtepompen, zonnepanelen, enz…). De residentie biedt de mogelijkheid om individueel en toch samen te wonen met medebewoners. In totaal zijn er zes studio’s in het hoofdgebouw en vier stadswoningen, allen hoogwaardig afgewerkt en gelegen rondom het gezellige binnenerf.

LIGGING

Je zit er op een zucht van UZ Gasthuisberg, campussen en snelwegen, midden in de stad met z’n talloze adresjes voor een heerlijk hapje, een lekker drankje, een avondje cultuur, een dagje shopplezier en zoveel meer… en tóch vergeet je er de dagdagelijkse drukte.

STUDIO’S

 Alle units zijn volledig afgewerkt en instapklaar opgeleverd: compleet uitgeruste keuken en badkamer, ledverlichting, dubbel bed, bureau met -stoel, vaste kasten met hang- en leggedeelte, tafel en drie stoelen, overgordijnen, geschilderd, … kortom je kan er vanaf september 2024 zo intrekken!

HUISJES

Voor de stadswoningen geldt hetzelfde als voor de studio’s. Alles wordt volledig instapklaar afgewerkt enkel heb je hier je eigen voordeur.

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van Gasthuisberg
OP FIETSAFSTAND
van het station
OP WANDELAFSTAND
van het stadscentrum

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier