OPENDEURDAG STUDENTENRESIDENTIES OP 8 JUNI 2023! MEER INFO

Stijlvol op kot in hartje Leuven

ALGEMENE INFO

Achter de authentieke voorgevel schuilt een volledig gerenoveerde studentenresidentie opgeleverd in september 2022 conform alle recente energienormen. In de 10 studentenkamers met eigen sanitair en gedeeld sanitair is het heel gezellig wonen met veel licht inval. De residentie bevat 2 keukens, op het gelijkvloers met een kleine patio en op het hoogste verdiep met een mooi uitzicht over de binnenstad. Bovendien kan je fiets ook veilig binnen in de fietsenstalling staan. De kwalitatieve afwerking zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Kortom: De natte droom van elke student.

 

LIGGING

De Standonckstraat is een klein autovrij straatje tussen het Hoogeschoolplein en de Naamsestraat. Wie de Naamsestraat oversteekt komt meteen aan op de Oude markt met haar  35 kroegen. Het Hogeschoolplein daarintegen is een heel mooi stukje gras met een van de bekendste studenten restaurants van Leuven namelijk De Werf. Verder is het station op 5 minuten fietsen en Gasthuisberg op 10 minuten fietsen. Conclusie: centraal maar toch de nodige rust.

 

KAMERS MET GEDEELD TOILET

8 van de 10 kamers zijn uitgerust met een eigen regendouche en lavabo. De ene kamer is klein en gezellig, de andere is ruimer met veel lichtinval. Elke kamer is uitgerust met een bed (zonder matras), een bureau met stoel en een kleerkast. Er is dus nog ruimte over om de eigen creativiteit te laten stromen. Bovendien kan je ook lekker genieten van een eigen coffee corner met combi-microgolfoven en koelkast. Je komt dus niets tekort!

 

KAMERS MET VOLLEDIG EIGEN SANITAIR

Deze 2 ruimere kamers genieten van hun exclusieve badkamer met wc en liggen beide aan de voorkant van het gebouw met grote ramen. De houten vloer zorgt voor een gezellige warme sfeer. Net zoals de kamers met gedeeld toilet genieten deze 2 kamers ook van een bed (zonder matras), bureau met stoel, kleerkast en coffee corner.

LIGGING

OP WANDELAFSTAND
van centrum Leuven
IN DE NABIJHEID
van campus sociale wetenschappen en economie
OP WANDELAFSTAND
van het stadspark
OP 15 MINUTEN WANDELEN
van het station

Kamers met eigen sanitair

Aantal: 4

opp: 18 – 21 m2

Prijs: Vanaf 550 EUR/maand

Excl.: 95 EUR/maand vaste kosten *

 

 

Kamers gedeeld sanitair

Aantal: 6

Opp: 16 – 21 m2

Prijs: vanaf 542 EUR/ maand

Excl.: 105 EUR/ maand vaste kosten *

internet, water, elektriciteit, verwarming, afvalbeheer, onderhoud gemeenschappelijke delen.

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier